Amb motxilles vibratòries per a la funció del dissabte 26 d'abril a les 11 h.
Les funcions seran totes en català, excepte la del 25 d'abril a les 17 h, que es farà en anglès.
Per gaudir plenament d'aquest espectacle s'han de poder llegir els subtítols d'una pantalla gran.
Per accedir-hi cal pujar al volcà Montsacopa. Són uns 10-15 minuts de pujada. Un cop a dalt, s’haurà de baixar fins al cràter per unes escales naturals. I ens asseurem a la gespa per gaudir d'aquesta proposta.
Per a persones amb mobilitat reduïda hi haurà un servei de bus per a la funció del dissabte 26 d'abril a les 11 h (per a més informació i reserves contacteu amb eforment@olot.cat). Igualment haureu de tenir en compte que la baixada fins al cràter és necessària si es vol gaudir plenament de l’espectacle i que l'interior del cràter no és accessible amb cadira de rodes.
Hi haurà un WC públic a uns 5 minuts d’on té lloc l’espectacle.
El volcà Montsacopa és part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, procureu tenir cura de l'entorn.
I si la natura ens pogués parlar a través d'una pantalla amb subtítols? Com seria el seu monòleg? Què penseu que ens diria? Us podeu imaginar com se'ns adreçaria, a nosaltres, als humans?
Ens situem en un entorn natural, a l’aire lliure, un escenari adequat per a la contemplació. El paisatge conté tots els elements d’una obra teatral: l’escenografia, la llum i el so, el narrador i el protagonista. Enmig de la vegetació, una pantalla amb subtítols. Ens hi asseiem al davant. Els subtítols són la traducció en paraules d'allò que la natura ens ha de dir als humans. Llegim els seus pensaments, les seves preguntes, les seves revelacions. Un monòleg que dóna veu a una cosa tan essencial i amenaçadora per a la nostra vida com és la natura. Una operació poètica que gira la nostra perspectiva per imaginar com nosaltres, els humans, podríem ser percebuts per allò altre, la natura.
El Conde de Torrefiel és un projecte amb seu a Barcelona fundat i dirigit per Tanya Beyeler i Pablo Gisbert. Les seves creacions es caracteritzen per una estètica visual i textual on conviuen el teatre, la coreografia, les arts visuals i la literatura. La seva pràctica escènica reflexiona sobre el món contemporani sense proposar idees dogmàtiques ni anàlisis polítiques. El seu objectiu és despertar la curiositat dels espectadors i convertir-los en testimonis actius, conscients d'allò que reben i connectats amb les pròpies impressions i emocions. Van iniciar la seva trajectòria el 2010 amb La historia del rey vencido por el aburrimiento i des d’aleshores les seves propostes s'han presentat en sales i festivals d'arreu del món.
http://www.elcondedetorrefiel.com/
Amb la producció de: Théâtre Vidy-Lausanne
Aquest projecte és part de Performing Landscape. Amb la producció de Rimini Apparat, Théâtre Vidy- Lausanne, Bunker et Mladi Levi Festival, Culturgest, Festival d’Avignon, Tangente St. Pölten – Festival für Gegenwartskultur, Temporada Alta, Zona K et Piccolo Teatro di Milano – Teatro d’Europa. Amb el cofinançament de Union Européenne. Amb Berliner Festspiele